Bog & idéRasmus Dahl Theisen

Bøger skrevet af Rasmus Dahl Theisen

Læs mere om Rasmus Dahl Theisen
2 produkter
2 produkter
Andre hunde
Andre hundeRasmus Theisen
249,95 DKK
Hæftet
(7)
Andre hunde
Forfatterskolens Afgangsantologi 2019
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forfatterskolens Afgangsantologi 2019Anna Rieder
124,46 DKK
Hæftet
(2)
Forfatterskolens Afgangsantologi 2019

Mere om Rasmus Dahl Theisen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger af Rasmus Dahl Theisen. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Theisen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Andre hunde" udgivet af Gyldendal - "Forfatterskolens Afgangsantologi 2019" i serien "Forfatterskolens Afgangsantologi" udgivet af Forlaget Basilisk

Rasmus Dahl Theisens bøger

Du kan bestille to bøger af Rasmus Dahl Theisen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun bestille Theisens bøger som hæftet. Bøgerne af Theisen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Rasmus Dahl Theisens "Andre hunde"

Det er muligt at købe Rasmus Dahl Theisens "Andre hunde" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Forfatterskolens Afgangsantologi 2019" af Rasmus Dahl Theisen

Hos Bog & idé er "Forfatterskolens Afgangsantologi 2019" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Theisens serie "Forfatterskolens Afgangsantologi". Det er Forlaget Basilisk, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rasmus Dahl Theisen