Bog & idéRasmus Godsk

Bøger skrevet af Rasmus Godsk

Læs mere om Rasmus Godsk
2 produkter
2 produkter
Mål med mening
Mål med meningNiels Tange
249,95 DKK
Bog
(1)
Mål med mening
Godt i gang med co-teaching
Godt i gang med co-teachingMarilyn Friend
399,95 DKK
Paperback
(0)
Godt i gang med co-teaching

Mere om Rasmus Godsk

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Rasmus Godsk. På listen nedenfor ser du de nyeste af Godsks bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Godt i gang med co-teaching" i serien "Inkluderende læringsfællesskaber" udgivet af Dafolo - "Mål med mening" udgivet af Gyldendal - "Fra USA og Rude Skov" udgivet af BoD - "Fra USA og Rude Skov" udgivet af Books on Demand

Bøger skrevet af Rasmus Godsk

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Rasmus Godsk hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Godsks bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Godsk er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Rasmus Godsks "Godt i gang med co-teaching"

Det er muligt at købe Rasmus Godsks "Godt i gang med co-teaching" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af Godsks serie "Inkluderende læringsfællesskaber". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.

"Mål med mening" af Rasmus Godsk

Det er muligt at købe Rasmus Godsks "Mål med mening" som bog. Dette er en også en skøn bog fra Godsk, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Rasmus Godsk