Bog & idéRasmus Houlind

Bøger skrevet af Rasmus Houlind

Læs mere om Rasmus Houlind
0 produkter

Mere om Rasmus Houlind

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Rasmus Houlind. På listen nedenfor har du Houlinds nyeste bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Rasmus Houlinds bøger kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Make it all about me, and I'll buy it" udgivet af Omnichannel Institute - "Hvis det handler om mig, så køber jeg!" udgivet af Omnichannel Institute

Rasmus Houlinds bøger

Du kan finde to bøger af Rasmus Houlind her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille Houlinds bøger som hæftet. Bøgerne af Houlind er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Omnichannel Institute.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Make it all about me, and I'll buy it" af Rasmus Houlind

Det er muligt at købe Rasmus Houlinds "Make it all about me, and I'll buy it" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Omnichannel Institute.

"Hvis det handler om mig, så køber jeg!" af Rasmus Houlind

Hos Bog & idé er "Hvis det handler om mig, så køber jeg!" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Omnichannel Institute.
Detaljer
Fulde navn:
Rasmus Houlind