Bog & idéRasmus Leth Jørnø

Bøger skrevet af Rasmus Leth Jørnø

Læs mere om Rasmus Leth Jørnø
2 produkter
2 produkter
Medier og digital kultur
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medier og digital kulturRasmus Leth Jørnø
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Medier og digital kultur
Brug din viden II
Brug din viden IIRasmus Leth Jørnø
219,95 DKK
Hæftet
(0)
Brug din viden II

Mere om Rasmus Leth Jørnø

Der findes flere forskellige bøger fra Rasmus Leth Jørnø på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Jørnø.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Rasmus Leth Jørnøs bøger kan skaffes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The format of things" udgivet af Aarhus Universitet, DPU - Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse - "Medier og digital kultur" udgivet af Gyldendal - "Brug din viden II" udgivet af Gyldendal

Mere om Rasmus Leth Jørnøs bøger

Du kan købe tre bøger af Rasmus Leth Jørnø her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun finde Jørnøs bøger som hæftet. Bøgerne af Jørnø er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Rasmus Leth Jørnøs "The format of things"

Hos Bog & idé er "The format of things" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Aarhus Universitet, DPU - Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

"Medier og digital kultur" af Rasmus Leth Jørnø

"Medier og digital kultur" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rasmus Leth Jørnø