Bog & idéR.D. Shah

Bøger skrevet af R.D. Shah

Læs mere om R.D. Shah
4 produkter
4 produkter
The Shadow Conspiracy
STREAM
The Shadow ConspiracyR.D. Shah
99,95 DKK
Lydbog
(0)
The Shadow Conspiracy
The Fallen
STREAM
The FallenR.D. Shah
119,95 DKK
Lydbog
(0)
The Fallen
The Dark Temple
STREAM
The Dark TempleR.D. Shah
119,95 DKK
Lydbog
(0)
The Dark Temple
Project Icarus
STREAM
Project IcarusR.D. Shah
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Project Icarus

Mere om R.D. Shah

Her hos Bog & idé finder du et bredt udbud af bøger af R.D. Shah. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "The Shadow Conspiracy" i serien "{"stringMap":{"da":"Harker Chronicles"}}" udgivet af SAGA Egmont - "The dark temple" i serien "{"stringMap":{"da":"Harker Chronicles"}}" udgivet af SAGA Egmont

Mere om R.D. Shahs bøger

R.D. Shah har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan kun finde -s bøger som lydbog. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: SAGA Egmont.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

R.D. Shahs "The Shadow Conspiracy"

"The Shadow Conspiracy" kan købes som lydbog. Du kan også altid have "The Shadow Conspiracy" af R.D. Shah med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i -s serie "{"stringMap":{"da":"Harker Chronicles"}}". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af SAGA Egmont.

"The dark temple" af R.D. Shah

"The dark temple" kan købes som lydbog. Fordelen ved at have R.D. Shahs "The dark temple" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Bogen er en del af -s serie "{"stringMap":{"da":"Harker Chronicles"}}". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
R.D. Shah