Bog & idéRed: Gunner Lind og Palle Roslyng-Jensen

Bøger skrevet af Red: Gunner Lind og Palle Roslyng-Jensen

Læs mere om Red: Gunner Lind og Palle Roslyng-Jensen
1 produkter
1 produkter
Danmarkshistorien
DanmarkshistorienRed: Gunner Lind og Palle Roslyng-Jensen
399,95 DKK
Indbundet
(4)
Danmarkshistorien

Mere om Red: Gunner Lind og Palle Roslyng-Jensen

Red: Gunner Lind og Palle Roslyng-Jensen har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Danmarkshistorien". Det er Gad, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Red: Gunner Lind og Palle Roslyng-Jensens "Danmarkshistorien"

Det er muligt at købe Red: Gunner Lind og Palle Roslyng-Jensens "Danmarkshistorien" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gad, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Red: Gunner Lind og Palle Roslyng-Jensen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Red: Gunner Lind og Palle Roslyng-Jensen