Bog & idéred. Peter Birch Petersen

Bøger skrevet af red. Peter Birch Petersen

Læs mere om red. Peter Birch Petersen
1 produkter
1 produkter
Det Nye Testamente
Det Nye Testamentered. Peter Birch Petersen
199,95 DKK
Lydbog
(0)
Det Nye Testamente

Mere om red. Peter Birch Petersen

Der er bare én bog af red. Peter Birch Petersen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Det Nye Testamente". Det er Det Danske Bibelselskab, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Det Nye Testamente" af red. Peter Birch Petersen

"Det Nye Testamente" er tilgængelig online som lydbog. red. Peter Birch Petersens "Det Nye Testamente" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Det er Det Danske Bibelselskab, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Petersen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
red. Peter Birch Petersen