Bog & idéReggie Nadelson

Bøger skrevet af Reggie Nadelson

1 produkter
1 produkter
Dødens kviksølv
Dødens kviksølvReggie Nadelson
79,95 DKK
EBOG
(0)
Dødens kviksølv

Mere om Reggie Nadelson

Der er flere forskellige bøger af Reggie Nadelson online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Nadelsons nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dødens kviksølv" i serien "En Artie Cohen krimi" udgivet af Aronsen - "Dødens kviksølv" i serien "En Artie Cohen krimi" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dødens kviksølv " i serien "En Artie Cohen krimi" udgivet af Aronsen

Mere om Reggie Nadelsons bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Reggie Nadelson hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan købe Reggie Nadelson bøger i flere forskellige formater. Nadelsons bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Reggie Nadelsons "Dødens kviksølv"

Hos Bog & idé er "Dødens kviksølv" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Dødens kviksølv" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "En Artie Cohen krimi". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aronsen.

"Dødens kviksølv" af Reggie Nadelson

Det er muligt at købe Reggie Nadelsons "Dødens kviksølv" som lydbog. Det betyder, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Dødens kviksølv" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er med i serien "En Artie Cohen krimi". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Reggie Nadelson