Bog & idéReijo Pajuoja

Bøger skrevet af Reijo Pajuoja

Læs mere om Reijo Pajuoja
1 produkter
1 produkter
Finsk-dansk ordbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Finsk-dansk ordbogReijo Pajuoja
134,96 DKK
Lærredsindbundet
(0)
Finsk-dansk ordbog

Mere om Reijo Pajuoja

Der er blot én bog af Reijo Pajuoja tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Finsk-dansk ordbog". Den er publiceret af Paludan på mul.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Finsk-dansk ordbog" af Reijo Pajuoja

"Finsk-dansk ordbog" findes på den digitale boghylde som lærredsindbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Paludan, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på mul.

Endnu en af Reijo Pajuoja fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Reijo Pajuoja