Bog & idéReimer Bo Christensen

Bøger skrevet af Reimer Bo Christensen

Læs mere om Reimer Bo Christensen
2 produkter
2 produkter
På mestrenes asfalt
På mestrenes asfaltReimer Bo Christensen
99,95 DKK
e-bog
(1)
På mestrenes asfalt
Samtaler. En bog om tid, tavshed, nærvær og fordybelse
Samtaler. En bog om tid, tavshed, nærvær og fordybelseReimer Bo Christensen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Samtaler. En bog om tid, tavshed, nærvær og fordybelse

Mere om Reimer Bo Christensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Reimer Bo Christensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Christensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Samtaler. En bog om tid, tavshed, nærvær og fordybelse" udgivet af SAGA Egmont - "På mestrenes asfalt" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "På mestrenes asfalt" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "På mestrenes asfalt" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Min Bænk i Abisko revisited" udgivet af Alpine Avenue Books - "På mestrenes asfalt" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Reimer Bo Christensens bøger

Du kan købe seks bøger af Reimer Bo Christensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Christensens bøger fås i flere formater. Christensens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Reimer Bo Christensens "Samtaler. En bog om tid, tavshed, nærvær og fordybelse"

Hos Bog & idé er "Samtaler. En bog om tid, tavshed, nærvær og fordybelse" tilgængelig som ebog. Med "Samtaler. En bog om tid, tavshed, nærvær og fordybelse" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SAGA Egmont.

Reimer Bo Christensen "På mestrenes asfalt"

Hos Bog & idé er "På mestrenes asfalt" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Reimer Bo Christensen