Bog & idéRené Hansen

Bøger skrevet af René Hansen

Læs mere om René Hansen
1 produkter
1 produkter
Kvinder til salg
Kvinder til salgRené Hansen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Kvinder til salg

Mere om René Hansen

René Hansen har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Kvinder til salg". Den er publiceret af Lindhardt og Ringhof på dansk. "Kvinder til salg" er desuden udgivet i serien "Dansk kriminalreportage".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

René Hansens "Kvinder til salg"

"Kvinder til salg" kan købes online som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Kvinder til salg" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Hansens serie "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af René Hansen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
René Hansen