Bog & idéRené Karpantschof

Bøger skrevet af René Karpantschof

Læs mere om René Karpantschof
3 produkter
3 produkter
De stridbare danskere
De stridbare danskereRené Karpantschof
349,95 DKK
Indbundet
(10)
De stridbare danskere
De stridbare danskere
STREAM
De stridbare danskereRené Karpantschof
269,95 DKK
Lydbog
(10)
De stridbare danskere
De stridbare danskere
De stridbare danskereRené Karpantschof
269,95 DKK
EBOG
(10)
De stridbare danskere

Mere om René Karpantschof

Der er flere forskellige bøger af René Karpantschof online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Karpantschofs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De stridbare danskere" udgivet af Gads Forlag - "De stridbare danskere" udgivet af Gads Forlag - "De stridbare danskere" udgivet af Gads Forlag - "Nynazismen og dens modstandere i Danmark" udgivet af Sydjysk Universitetsforlag - "Storbyen" udgivet af Columbus - "Ph.D.-afhandling Gaden og parlamentet" udgivet af Sociologisk Institut, Københavns Universitet

Bøger af René Karpantschof

René Karpantschof har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra René Karpantschof kommer i flere formater. Karpantschofs bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

René Karpantschofs "De stridbare danskere"

Hos Bog & idé er "De stridbare danskere" tilgængelig som lydbog. René Karpantschofs "De stridbare danskere" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"De stridbare danskere" af René Karpantschof

"De stridbare danskere" er tilgængelig online som ebog. Med en e-bogs-udgave af "De stridbare danskere" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gads Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
René Karpantschof