Bog & idéRené Redzepi

Bøger skrevet af René Redzepi

Læs mere om René Redzepi
3 produkter
3 produkter
Mielcke & Hurtigkarl (UK Version)
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mielcke & Hurtigkarl (UK Version)Jakob Mielcke
373,46 DKK
Lærredsindbundet
(1)
Mielcke & Hurtigkarl (UK Version)
Noma 2.0: Vegetable Forest Ocean
Noma 2.0: Vegetable Forest OceanVegetable Forest Ocean
559,95 DKK
Indbundet
(0)
Noma 2.0: Vegetable Forest Ocean
A Work in Progress: A Journal
A Work in Progress: A JournalRené Redzepi
239,95 DKK
INDBUNDET
(0)
A Work in Progress: A Journal

Mere om René Redzepi

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af René Redzepi. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Redzepis udgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? René Redzepis bøger kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Noma Guide til fermentering" udgivet af Gyldendal - "A Work in Progress: A Journal" udgivet af Scanvik - "NOMA" udgivet af Politikens Forlag - "René Redzepi: A Work in Progress : Notes on Food, Cooking and Creativity" udgivet af Phaidon

Bøger af René Redzepi

Du kan bestille fire bøger af René Redzepi her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra René Redzepi kommer i forskellige formater. Redzepis bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Noma Guide til fermentering" af René Redzepi

Hos Bog & idé er "Noma Guide til fermentering" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"A Work in Progress: A Journal" af René Redzepi

Det er muligt at købe René Redzepis "A Work in Progress: A Journal" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Scanvik.
Detaljer
Fulde navn:
René Redzepi