Bog & idéRhidian Brook

Bøger skrevet af Rhidian Brook

2 produkter
2 produkter
Efterspillet
EfterspilletRhidian Brook
99,95 DKK
e-bog
(3)
Efterspillet
Efterspillet
STREAM
EfterspilletRhidian Brook
99,95 DKK
Lydbog
(3)
Efterspillet

Mere om Rhidian Brook

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Rhidian Brook, kan du købe et stort udbud tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Brooks udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Efterspillet" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Efterspillet" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Rhidian Brook

Du kan købe to bøger af Rhidian Brook her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Rhidian Brook bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Brook er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Rhidian Brooks "Efterspillet"

Hos Bog & idé er "Efterspillet" tilgængelig som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Efterspillet" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Rhidian Brook "Efterspillet"

Hos Bog & idé er "Efterspillet" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Efterspillet" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rhidian Brook