Bog & idéRichard Jenkins

Bøger skrevet af Richard Jenkins

Læs mere om Richard Jenkins
4 produkter
4 produkter
Social Identitet
Social IdentitetRichard Jenkins
289,95 DKK
Hæftet
(0)
Social Identitet
Being Danish
Being DanishRichard Jenkins
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Being Danish
Kultursociologi og kulturanalyse
Kultursociologi og kulturanalyseOrvar Löfgren
529,95 DKK
Hæftet
(0)
Kultursociologi og kulturanalyse
At være dansk
At være danskRichard Jenkins
349,95 DKK
Hæftet
(2)
At være dansk

Mere om Richard Jenkins

Der er mange bøger fra Richard Jenkins tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jenkins.
Bøgerne fra Richard Jenkins kan skaffes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Arbejdspapir. Towards a new perspective in the study of deviance" udgivet af Center for Kulturforskning, Aarhus Universitet - "Kultursociologi og kulturanalyse" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "At være dansk" udgivet af Museum Tusculanum - "Being Danish" udgivet af Museum Tusculanum - "Social Identitet" i serien "Nedslag i sociologien" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Richard Jenkins

Du kan bestille fem bøger af Richard Jenkins her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Jenkins' bøger fås blot som hæftet. Derudover er bøgerne fra Jenkins lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Richard Jenkins' "Arbejdspapir. Towards a new perspective in the study of deviance"

Det er muligt at købe Richard Jenkins' "Arbejdspapir. Towards a new perspective in the study of deviance" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på miscellaneous (øvrige) og er publiceret af Center for Kulturforskning, Aarhus Universitet.

"Kultursociologi og kulturanalyse" af Richard Jenkins

Det er muligt at købe Richard Jenkins' "Kultursociologi og kulturanalyse" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Sociologi". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Richard Jenkins