Bog & idéRick Moody

Bøger skrevet af Rick Moody

Læs mere om Rick Moody
1 produkter
1 produkter
Isslag
STREAM
IsslagRick Moody
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Isslag

Mere om Rick Moody

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger fra Rick Moody. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Moody.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Rick Moodys bøger kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Isslag" udgivet af Lytteratur - "Isslag" udgivet af Gyldendal - "Isslag" udgivet af Lytteratur - "Isslag" udgivet af Lytteratur

Rick Moodys bøger

Du kan købe fire bøger af Rick Moody her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Rick Moody fås i flere formater. Moodys bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Isslag" af Rick Moody

"Isslag" findes på den digitale boghylde som lydbog. Rick Moodys "Isslag" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er Lytteratur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Rick Moody "Isslag"

"Isslag" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rick Moody