Bog & idéRikke Alminde

Bøger skrevet af Rikke Alminde

Læs mere om Rikke Alminde
2 produkter
2 produkter
Metodiske tilgange i socialt arbejde
Metodiske tilgange i socialt arbejdeEskil Domben
489,95 DKK
Hæftet
(0)
Metodiske tilgange i socialt arbejde
Social analyse og handling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Social analyse og handlingRikke Alminde
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Social analyse og handling

Mere om Rikke Alminde

Hvis du mangler en bog af Rikke Alminde, kan du købe et bredt udbud tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Almindes bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Social analyse og handling" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Metodiske tilgange i socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Social analyse og handling" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Rikke Alminde

Rikke Alminde har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Almindes bøger fås i et udvalg af formater. Almindes bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Rikke Almindes "Social analyse og handling"

"Social analyse og handling" er til salg som e-bog (pdf-format). Det vil sige, at du kan læse "Social analyse og handling" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Gyldendal Akademisk, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Metodiske tilgange i socialt arbejde" af Rikke Alminde

"Metodiske tilgange i socialt arbejde" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rikke Alminde