Bog & idéRikke Hostrup Haugbølle

Bøger skrevet af Rikke Hostrup Haugbølle

Læs mere om Rikke Hostrup Haugbølle
1 produkter
1 produkter
Turen går til Tunesien
Turen går til TunesienRikke Hostrup Haugbølle
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Tunesien

Mere om Rikke Hostrup Haugbølle

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Rikke Hostrup Haugbølle. På listen nedenfor har du de seneste af Haugbølles bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til Fyn & Øhavet" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Tunesien" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Rikke Hostrup Haugbølles bøger

Der er to tilgængelige bøger af Rikke Hostrup Haugbølle hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Haugbølles bøger kommer bare som hæftet. Bøgerne af Haugbølle er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Politikens Forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Turen går til Fyn & Øhavet" af Rikke Hostrup Haugbølle

Hos Bog & idé er "Turen går til Fyn & Øhavet" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Haugbølles serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Rikke Hostrup Haugbølle "Turen går til Tunesien"

"Turen går til Tunesien" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Haugbølles serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Rikke Hostrup Haugbølle