Bog & idéRikke May Kristthorsson

Bøger skrevet af Rikke May Kristthorsson

Læs mere om Rikke May Kristthorsson
4 produkter
4 produkter
Ind til kernen
Ind til kernenRikke May Kristthorsson
99,00 DKK
e-bog
(2)
Ind til kernen
Ind til kernen - eventyret om Niels Bohr
STREAM
Ind til kernen - eventyret om Niels BohrRikke May Kristthorsson
79,95 DKK
Lydbog
(2)
Ind til kernen - eventyret om Niels Bohr
Hvem Søren var Kierkegaard?
Hvem Søren var Kierkegaard?Rikke May Kristthorsson
99,00 DKK
e-bog
(2)
Hvem Søren var Kierkegaard?
Hvem Søren var Kierkegaard?
STREAM
Hvem Søren var Kierkegaard?Rikke May Kristthorsson
99,95 DKK
Lydbog
(2)
Hvem Søren var Kierkegaard?

Mere om Rikke May Kristthorsson

Her hos Bog & idé ser du et bredt udvalg af bøger fra Rikke May Kristthorsson. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Kristthorsson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den store historie - Fra dengang universet blev til og frem til i dag" udgivet af CARLSEN - "Ind til kernen - eventyret om Niels Bohr" udgivet af Carlsen - "Ind til kernen" udgivet af Carlsen - "Hvem Søren var Kierkegaard?" udgivet af Carlsen - "Hvem Søren var Kierkegaard?" udgivet af Carlsen

Bøger skrevet af Rikke May Kristthorsson

Der er fem tilgængelige udgivelser af Rikke May Kristthorsson hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Rikke May Kristthorsson bøger i et udvalg af formater. Kristthorssons bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af CARLSEN.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den store historie - Fra dengang universet blev til og frem til i dag" af Rikke May Kristthorsson

Hos Bog & idé er "Den store historie - Fra dengang universet blev til og frem til i dag" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af CARLSEN.

Rikke May Kristthorsson "Ind til kernen - eventyret om Niels Bohr"

Hos Bog & idé er "Ind til kernen - eventyret om Niels Bohr" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Det er Carlsen, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rikke May Kristthorsson