Bog & idéRikke Posborg

Bøger skrevet af Rikke Posborg

3 produkter
3 produkter
Socialrådgivning og socialt arbejde
Socialrådgivning og socialt arbejdeHelle Nørrelykke
579,95 DKK
Hæftet
(0)
Socialrådgivning og socialt arbejde
Socialfaglige begreber
Socialfaglige begreberLasse Posborg Michelsen
231,96 DKK
Hæftet
(0)
Socialfaglige begreber
Socialrådgivning og socialt arbejde
Socialrådgivning og socialt arbejdeHelle Nørrelykke
549,95 DKK
Hæftet
(0)
Socialrådgivning og socialt arbejde

Mere om Rikke Posborg

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udbud af bøger fra Rikke Posborg. På listen nedenfor har du de seneste af Posborgs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Socialfaglige begreber" udgivet af Gyldendal - "Socialrådgivning og socialt arbejde" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Hans Reitzel - "Socialrådgivning og socialt arbejde " i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af HansReitzels - "Socialrådgivning og socialt arbejde" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Mere om Rikke Posborgs bøger

Rikke Posborg har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Rikke Posborg bøger i flere formater. Derudover er bøgerne fra Posborg lavet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Rikke Posborgs "Socialfaglige begreber"

Hos Bog & idé er "Socialfaglige begreber" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Rikke Posborg "Socialrådgivning og socialt arbejde"

Hos Bog & idé er "Socialrådgivning og socialt arbejde" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af serien "Socialpædagogisk Bibliotek". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hans Reitzel.
Detaljer
Fulde navn:
Rikke Posborg