Bog & idéRoar Bruun

Bøger skrevet af Roar Bruun

Læs mere om Roar Bruun
1 produkter
1 produkter
Den forsvundne syrer
Den forsvundne syrerRoar Bruun
79,95 DKK
EBOG
(2)
Den forsvundne syrer

Mere om Roar Bruun

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Roar Bruun. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bruun.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den forsvundne syrer" udgivet af Skriveforlaget - "Den forsvundne syrer" udgivet af Skriveforlaget

Bøger skrevet af Roar Bruun

Roar Bruun har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Roar Bruun fås i flere formater. Bruuns bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne udgivet af Skriveforlaget.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den forsvundne syrer" af Roar Bruun

"Den forsvundne syrer" er til salg som ebog. "Den forsvundne syrer" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Skriveforlaget.

Roar Bruun "Den forsvundne syrer"

Det er muligt at købe Roar Bruuns "Den forsvundne syrer" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Skriveforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Roar Bruun