Bog & idéRobin Engelhardt

Bøger skrevet af Robin Engelhardt

Læs mere om Robin Engelhardt
2 produkter
2 produkter
Jeg er bevæbnet og har tømmermænd
Jeg er bevæbnet og har tømmermændRobin Engelhardt
89,95 DKK
EBOG
(0)
Jeg er bevæbnet og har tømmermænd
Jeg tager bomben med når jeg går
Jeg tager bomben med når jeg gårRobin Engelhardt
89,95 DKK
EBOG
(0)
Jeg tager bomben med når jeg går

Mere om Robin Engelhardt

Der er flere forskellige bøger fra Robin Engelhardt tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Engelhardt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg tager bomben med når jeg går" udgivet af People’sPress - "Jeg er bevæbnet og har tømmermænd" udgivet af People'sPress - "Jeg tager bomben med når jeg går" udgivet af People'sPress - "Berlin" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Berlin" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Jeg er bevæbnet og har tømmermænd" udgivet af People's Press - "Tankestreger" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Berlin" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Robin Engelhardts bøger

Du kan købe otte bøger af Robin Engelhardt her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Robin Engelhardt bøger i udvalgte formater. Engelhardt har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Jeg tager bomben med når jeg går" af Robin Engelhardt

Hos Bog & idé er "Jeg tager bomben med når jeg går" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People’sPress.

Robin Engelhardt "Jeg er bevæbnet og har tømmermænd"

Det er muligt at købe Robin Engelhardts "Jeg er bevæbnet og har tømmermænd" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Jeg er bevæbnet og har tømmermænd" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People'sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Robin Engelhardt