Bog & idéRobin Fogle

Bøger skrevet af Robin Fogle

Læs mere om Robin Fogle
1 produkter
1 produkter
Fredfyldte tanker
Fredfyldte tankerRobin Fogle
79,95 DKK
Paperback
(0)
Fredfyldte tanker

Mere om Robin Fogle

Du kan kun bestille en enkelt bog af Robin Fogle her hos Bog & idé. Bogen hedder "Fredfyldte tanker". Det er ProRex Forlag, der har udgivet den på dansk. "Fredfyldte tanker" er desuden udgivet i serien "Meditativ malebog||Malebøger og aktivitetsbøger".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Robin Fogles "Fredfyldte tanker"

"Fredfyldte tanker" er tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af serien "Meditativ malebog||Malebøger og aktivitetsbøger". Det er ProRex Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Robin Fogle skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Robin Fogle