Bog & idéRobin Gianna

Bøger skrevet af Robin Gianna

Læs mere om Robin Gianna
5 produkter
5 produkter
Til kærligheden skiller os ad? / Sophies brudefærd
Til kærligheden skiller os ad? / Sophies brudefærdRobin Gianna
79,95 DKK
EBOG
(0)
Til kærligheden skiller os ad? / Sophies brudefærd
Værd at satse på
Værd at satse påRobin Gianna
79,95 DKK
e-bog
(0)
Værd at satse på
Kirurg i den iskolde ødemark
STREAM
Kirurg i den iskolde ødemarkRobin Gianna
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Kirurg i den iskolde ødemark
En stråle af lys
En stråle af lysRobin Gianna
79,95 DKK
e-bog
(0)
En stråle af lys
Kirurg i den iskolde ødemark / Tilbage til livet
Kirurg i den iskolde ødemark / Tilbage til livetRobin Gianna
79,95 DKK
EBOG
(0)
Kirurg i den iskolde ødemark / Tilbage til livet

Mere om Robin Gianna

Hvis du søger en bog af Robin Gianna, finder du et stort udbud på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Gianna.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kirurg i den iskolde ødemark" i serien "Julia Lægeroman" udgivet af Harlequin - "Til kærligheden skiller os ad? / Sophies brudefærd" udgivet af Harlequin - "Kirurg i den iskolde ødemark / Tilbage til livet" udgivet af Harlequin - "Værd at satse på" i serien "Julia Lægeroman" udgivet af Harlequin - "En stråle af lys" i serien "Julia Lægeroman" udgivet af Harlequin - "En mand med i købet" i serien "Julia Lægeroman" udgivet af Harlequin - "En hjertesag" i serien "Julia Lægeroman" udgivet af Harlequin

Robin Giannas bøger

Du kan bestille syv bøger af Robin Gianna her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Robin Gianna kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Gianna er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Harlequin.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Robin Giannas "Kirurg i den iskolde ødemark"

"Kirurg i den iskolde ødemark" er tilgængelig online som lydbog. Med Robin Giannas "Kirurg i den iskolde ødemark" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af Giannas serie "Julia Lægeroman". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Harlequin.

Robin Gianna "Til kærligheden skiller os ad? / Sophies brudefærd"

Hos Bog & idé er "Til kærligheden skiller os ad? / Sophies brudefærd" tilgængelig som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Til kærligheden skiller os ad? / Sophies brudefærd" på din enhed og begynde at læse. Det er Harlequin, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Robin Gianna