Bog & idéRolf Hermansen

Bøger skrevet af Rolf Hermansen

Læs mere om Rolf Hermansen
2 produkter
2 produkter
Fra broderskab til mønsterbrud
Fra broderskab til mønsterbrudRolf Hermansen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Fra broderskab til mønsterbrud
Fra broderskab til mønsterbrud
STREAM
Fra broderskab til mønsterbrudRolf Hermansen
79,95 DKK
Lydbog
(9)
Fra broderskab til mønsterbrud

Mere om Rolf Hermansen

Der findes mange bøger af Rolf Hermansen online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Hermansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fra broderskab til mønsterbrud" udgivet af Politiken - "Fra broderskab til mønsterbrud" udgivet af Politikens Forlag - "Fra broderskab til mønsterbrud" udgivet af Politikens Forlag

Rolf Hermansens bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Rolf Hermansen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Rolf Hermansen fås i forskellige formater. Bøgerne af Hermansen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fra broderskab til mønsterbrud" af Rolf Hermansen

Det er muligt at købe Rolf Hermansens "Fra broderskab til mønsterbrud" som e-bog. Med "Fra broderskab til mønsterbrud" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Politiken, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Rolf Hermansen "Fra broderskab til mønsterbrud"

Det er muligt at købe Rolf Hermansens "Fra broderskab til mønsterbrud" som lydbog. Det vil sige, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Fra broderskab til mønsterbrud" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rolf Hermansen