Bog & idéRolf Sørensen

Bøger skrevet af Rolf Sørensen

Læs mere om Rolf Sørensen
4 produkter
4 produkter
Sort kaffe & hvide sokker
Sort kaffe & hvide sokkerJesper Worre
199,95 DKK
Hardback
(3)
Sort kaffe & hvide sokker
Lede hunde & kolde kameler
Lede hunde & kolde kamelerTonny Vorm
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Lede hunde & kolde kameler
Netop gentagelsen er det smukke
Netop gentagelsen er det smukkeFlemming Toft
169,95 DKK
EBOG
(0)
Netop gentagelsen er det smukke
Sort kaffe & hvide sokker
Sort kaffe og hvide sokkerJesper Worre
149,95 DKK
EBOG
(3)
Sort kaffe og hvide sokker

Mere om Rolf Sørensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Rolf Sørensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Sørensens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sort kaffe & hvide sokker" i serien "Sort kaffe og hvide sokker" udgivet af Politikens Forlag - "Cykling con amore" udgivet af People’sPress - "Lede hunde & kolde kameler " i serien "Sort kaffe & hvide sokker" udgivet af Politikens Forlag - "Rolf Sørensens store cykelalmanak" udgivet af People'sPress - "Sort kaffe & hvide sokker" i serien "Sort kaffe og hvide sokker" udgivet af Politikens Forlag - "Jernmænd" udgivet af People’sPress - "Netop gentagelsen er det smukke" udgivet af People’sPress - "Cykling con amore" udgivet af People's Press - "Sort kaffe & hvide sokker" i serien "Sort kaffe og hvide sokker" udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Rolf Sørensen

Du kan bestille ni bøger af Rolf Sørensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Rolf Sørensen bøger i udvalgte formater. Rolf Sørensen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Rolf Sørensens "Sort kaffe & hvide sokker"

"Sort kaffe & hvide sokker" er tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er en del af Sørensens serie "Sort kaffe og hvide sokker". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

Rolf Sørensen "Cykling con amore"

Hos Bog & idé er "Cykling con amore" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er People’sPress, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rolf Sørensen