Bog & idéRoy Schafer

Bøger skrevet af Roy Schafer

Læs mere om Roy Schafer
2 produkter
2 produkter
Handlesprog og fortælling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Handlesprog og fortællingRoy Schafer
125,96 DKK
Hæftet
(0)
Handlesprog og fortælling
Handlesprog og fortælling
Handlesprog og fortællingRoy Schafer
129,95 DKK
EBOG
(0)
Handlesprog og fortælling

Mere om Roy Schafer

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt sortiment af bøger af Roy Schafer. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Schafer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Handlesprog og fortælling" i serien "Klassikere" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Handlesprog og fortælling" udgivet af Gyldendal

Mere om Roy Schafers bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Roy Schafer hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Roy Schafer kan købes i flere forskellige formater. Schafers bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Roy Schafers "Handlesprog og fortælling"

"Handlesprog og fortælling" er til salg som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Handlesprog og fortælling" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Schafers serie "Klassikere". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hans Reitzels Forlag.

Roy Schafer "Handlesprog og fortælling"

"Handlesprog og fortælling" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Roy Schafer