Bog & idéRud Kjems

Bøger skrevet af Rud Kjems

Læs mere om Rud Kjems
1 produkter
1 produkter
Sten og stjerner
Sten og stjernerRud Kjems
299,95 DKK
Indbundet
(1)
Sten og stjerner

Mere om Rud Kjems

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Rud Kjems. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Kjems.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sten og stjerner" udgivet af Hovedland - "25 år på Sevel kro" udgivet af Sevel Kro - "Dansk tidsskrift for museumsformidling Stonehenge " i serien "Dansk Tidsskrift for Museumsformidling" udgivet af Hikuin - "Niels Sørensen" udgivet af Skive Museum - "Dansk tidsskrift for museumsformidling Runamo" i serien "Dansk Tidsskrift for Museumsformidling" udgivet af Hikuin Moesgård Museum - "Dansk tidsskrift for museumsformidling Anders på Hvolris" udgivet af Hikuin

Bøger skrevet af Rud Kjems

Du kan købe seks bøger af Rud Kjems her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan købe Rud Kjems bøger i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Kjems inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sten og stjerner" af Rud Kjems

Det er muligt at købe Rud Kjems' "Sten og stjerner" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Hovedland, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"25 år på Sevel kro" af Rud Kjems

Hos Bog & idé er "25 år på Sevel kro" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Sevel Kro.
Detaljer
Fulde navn:
Rud Kjems