Bog & idéRune Aigeltinger

Bøger skrevet af Rune Aigeltinger

Læs mere om Rune Aigeltinger
1 produkter
1 produkter
Håndbog i læsevejledning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Håndbog i læsevejledningJørgen Frost
382,46 DKK
Indbundet
(0)
Håndbog i læsevejledning

Mere om Rune Aigeltinger

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Rune Aigeltinger. Bogen hedder "Håndbog i læsevejledning". Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har udgivet den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Rune Aigeltingers "Håndbog i læsevejledning"

Hos Bog & idé er "Håndbog i læsevejledning" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag.

Endnu en af Rune Aigeltinger fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Rune Aigeltinger