Bog & idéRuta Sepetys

Bøger skrevet af Ruta Sepetys

2 produkter
2 produkter
Glimt af håb
Glimt af håbRuta Sepetys
249,95 DKK
Hæftet
(10)
Glimt af håb
Glimt af håb
Glimt af håbRuta Sepetys
99,95 DKK
EBOG
(10)
Glimt af håb

Mere om Ruta Sepetys

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Ruta Sepetys. På listen nedenfor har du de nyeste af Sepetys' bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Glimt af håb" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Glimt af håb" i serien "Magnumbøger" udgivet af Saga - "Glimt af håb" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Glimt af håb" udgivet af Lindhardt og Ringhof'

Mere om Ruta Sepetys' bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Ruta Sepetys hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan købe Ruta Sepetys bøger i samtlige formater. Sepetys' bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ruta Sepetys' "Glimt af håb"

"Glimt af håb" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Glimt af håb" af Ruta Sepetys

Hos Bog & idé er "Glimt af håb" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Sepetys' serie "Magnumbøger". Det er Saga, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ruta Sepetys