Bog & idéRuth Lange

Bøger skrevet af Ruth Lange

Læs mere om Ruth Lange
3 produkter
3 produkter
Ungerne fra Nordby 1960
Ungerne fra Nordby 1960Ruth Lange
129,95 DKK
EBOG
(0)
Ungerne fra Nordby 1960
Når en tanke bliver født
Når en tanke bliver fødtRuth Lange
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Når en tanke bliver født
Ungerne fra Nordby 1960
Ungerne fra Nordby 1960Ruth Lange
249,95 DKK
Hardback
(0)
Ungerne fra Nordby 1960

Mere om Ruth Lange

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Ruth Lange. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Lange.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Samsø" udgivet af Muusmann' Forlag - "Når en tanke bliver født" udgivet af Milik - "Samsø " i serien "Muusmann' gastro" udgivet af muusmann'forlag

Bøger skrevet af Ruth Lange

Ruth Lange har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan bestille Ruth Lange bøger i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Lange opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Samsø" af Ruth Lange

"Samsø" er tilgængelig online som ebog. "Samsø" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Muusmann' Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Når en tanke bliver født" af Ruth Lange

Det er muligt at købe Ruth Langes "Når en tanke bliver født" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Milik.
Detaljer
Fulde navn:
Ruth Lange