Bog & idéRuud Koopmans

Bøger skrevet af Ruud Koopmans

Læs mere om Ruud Koopmans
3 produkter
3 produkter
Det europæriske asyllotteri
Det europæriske asyllotteriRuud Koopmans
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Det europæriske asyllotteri
Islams forfaldne hus
Islams forfaldne husRuud Koopmans
299,95 DKK
Hæftet
(3)
Islams forfaldne hus
Islams forfaldne hus
Islams forfaldne husRuud Koopmans
219,95 DKK
EBOG
(3)
Islams forfaldne hus

Mere om Ruud Koopmans

Ruud Koopmans har en del bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Koopmans' bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Islams forfaldne hus" udgivet af Forlaget Pressto - "Islams forfaldne hus" udgivet af Forlaget Pressto

Ruud Koopmans' bøger

Ruud Koopmans har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Ruud Koopmans kommer i udvalgte formater. Koopmans' bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Forlaget Pressto.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Islams forfaldne hus" af Ruud Koopmans

Det er muligt at købe Ruud Koopmans' "Islams forfaldne hus" som ebog. "Islams forfaldne hus" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Pressto.

"Islams forfaldne hus" af Ruud Koopmans

"Islams forfaldne hus" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Pressto.
Detaljer
Fulde navn:
Ruud Koopmans