Bog & idéRuy Murakami

Bøger skrevet af Ruy Murakami

Læs mere om Ruy Murakami
1 produkter
1 produkter
I misosuppen
STREAM
I misosuppenRuy Murakami
99,95 DKK
Lydbog
(2)
I misosuppen

Mere om Ruy Murakami

Der er blot én bog af Ruy Murakami tilgængelig hos Bog & idé. Det er "I misosuppen". Den er publiceret af Lindhardt og Ringhof på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ruy Murakamis "I misosuppen"

Hos Bog & idé er "I misosuppen" tilgængelig som lydbog. Med Ruy Murakamis "I misosuppen" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Ruy Murakami fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ruy Murakami