Bog & idéS. Skibstrup Eriksen

Bøger skrevet af S. Skibstrup Eriksen

Læs mere om S. Skibstrup Eriksen
1 produkter
1 produkter
Anvisning 174: Trinvis modernisering af el-installationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 174: Trinvis modernisering af el-installationerS. Skibstrup Eriksen
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 174: Trinvis modernisering af el-installationer

Mere om S. Skibstrup Eriksen

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af S. Skibstrup Eriksen. Bogen har titlen "Trinvis modernisering af el-installationer ". Den er udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut på dansk. "Trinvis modernisering af el-installationer " er desuden en del af serien "SBI-anvisning".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

S. Skibstrup Eriksens "Trinvis modernisering af el-installationer "

"Trinvis modernisering af el-installationer " er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "SBI-anvisning". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut.

Endnu en af S. Skibstrup Eriksen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
S. Skibstrup Eriksen