Bog & idéS. Yizhar

Bøger skrevet af S. Yizhar

Læs mere om S. Yizhar
2 produkter
2 produkter
Khirbet Khizeh - Slagmark
STREAM
Khirbet Khizeh – SlagmarkS. Yizhar
109,95 DKK
Lydbog
(3)
Khirbet Khizeh – Slagmark
Khirbet Khizeh
Khirbet Khizeh – SlagmarkS. Yizhar
109,95 DKK
EBOG
(2)
Khirbet Khizeh – Slagmark

Mere om S. Yizhar

Der er en del bøger fra S. Yizhar tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Yizhars nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Khirbet Khizeh - Slagmark" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "Khirbet Khizeh" udgivet af Bechs Forlag Viatone - "Khirbet Khizeh" udgivet af Møller

S. Yizhars bøger

S. Yizhar har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe S. Yizhar bøger i flere formater. Yizhars bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Khirbet Khizeh - Slagmark" af S. Yizhar

Hos Bog & idé er "Khirbet Khizeh - Slagmark" tilgængelig som lydbog. Du kan også altid have "Khirbet Khizeh - Slagmark" af S. Yizhar med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Bechs Forlag - Viatone.

"Khirbet Khizeh" af S. Yizhar

Hos Bog & idé er "Khirbet Khizeh" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Khirbet Khizeh" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Bechs Forlag Viatone.
Detaljer
Fulde navn:
S. Yizhar