Bog & idéSabine Celeste Svendsen

Bøger skrevet af Sabine Celeste Svendsen

Læs mere om Sabine Celeste Svendsen
2 produkter
2 produkter
Blå som floder og hav
STREAM
Blå som floder og havSabine Celeste Svendsen
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Blå som floder og hav
Blå som floder og hav
Blå som floder og havSabine Celeste Svendsen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Blå som floder og hav

Mere om Sabine Celeste Svendsen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Sabine Celeste Svendsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Svendsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Blå som floder og hav" udgivet af SAGA Egmont - "Blå som floder og hav" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Sabine Celeste Svendsens bøger

Du kan købe to bøger af Sabine Celeste Svendsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Sabine Celeste Svendsen kan købes i flere forskellige formater. Svendsens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Blå som floder og hav" af Sabine Celeste Svendsen

"Blå som floder og hav" findes på den digitale boghylde som ebog. Med "Blå som floder og hav" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SAGA Egmont.

"Blå som floder og hav" af Sabine Celeste Svendsen

Hos Bog & idé er "Blå som floder og hav" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Blå som floder og hav" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Sabine Celeste Svendsen