Bog & idéSabine Durrant

Bøger skrevet af Sabine Durrant

Læs mere om Sabine Durrant
2 produkter
2 produkter
En uskyldig løgn
En uskyldig løgnSabine Durrant
199,95 DKK
EBOG
(7)
En uskyldig løgn
En uskyldig løgn
STREAM
En uskyldig løgnSabine Durrant
179,95 DKK
Lydbog
(7)
En uskyldig løgn

Mere om Sabine Durrant

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udvalg af bøger af Sabine Durrant. På listen nedenfor finder du Durrants seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En uskyldig løgn" udgivet af Gads Forlag - "En uskyldig løgn" udgivet af Gad - "En uskyldig løgn" udgivet af Gads Forlag

Mere om Sabine Durrants bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Sabine Durrant hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Sabine Durrant bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Durrant er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"En uskyldig løgn" af Sabine Durrant

"En uskyldig løgn" kan købes som lydbog. Du kan derudover altid have "En uskyldig løgn" af Sabine Durrant med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gads Forlag.

"En uskyldig løgn" af Sabine Durrant

Det er muligt at købe Sabine Durrants "En uskyldig løgn" som ebog. Hvis du køber "En uskyldig løgn" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gad.
Detaljer
Fulde navn:
Sabine Durrant