Bog & idéSabine Heesemann

Bøger skrevet af Sabine Heesemann

Læs mere om Sabine Heesemann
1 produkter
1 produkter
Patient
PatientBirte Sigrid Glinsvad Pehn-Laursen
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Patient

Mere om Sabine Heesemann

Du kan kun finde en enkelt bog af Sabine Heesemann her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Patient". Den er udgivet af Gyldendal på dansk. "Patient" er desuden en del af serien "Grundbog i sygepleje".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Patient" af Sabine Heesemann

"Patient" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Grundbog i sygepleje". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Endnu en af Sabine Heesemann fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sabine Heesemann