Bog & idéSabine Jørgensen

Bøger skrevet af Sabine Jørgensen

Læs mere om Sabine Jørgensen
3 produkter
3 produkter
Forskningsmetode i socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forskningsmetode i socialt arbejdeSøren Peter Olesen
350,96 DKK
Hæftet
(0)
Forskningsmetode i socialt arbejde
Viden og videnskabsteori i socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Viden og videnskabsteori i socialt arbejdeSøren Peter Olesen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Viden og videnskabsteori i socialt arbejde
Teori i socialfaglig praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Teori i socialfaglig praksisMaria Plougsgaard Haubjerg
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Teori i socialfaglig praksis

Mere om Sabine Jørgensen

Sabine Jørgensen har flere forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Jørgensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forskningsmetode i socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Viden og videnskabsteori i socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Teori i socialfaglig praksis" udgivet af Gyldendal

Bøger af Sabine Jørgensen

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Sabine Jørgensen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Jørgensen som hæftet. Bøgerne af Jørgensen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sabine Jørgensens "Forskningsmetode i socialt arbejde"

"Forskningsmetode i socialt arbejde" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Viden og videnskabsteori i socialt arbejde" af Sabine Jørgensen

"Viden og videnskabsteori i socialt arbejde" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Sabine Jørgensen