Bog & idéSabine Lemire & Louise Gram

Bøger skrevet af Sabine Lemire & Louise Gram

Læs mere om Sabine Lemire & Louise Gram
1 produkter
1 produkter
Feministisk kreabog
Feministisk kreabogSabine Lemire & Louise Gram
249,95 DKK
Hæftet
(2)
Feministisk kreabog

Mere om Sabine Lemire & Louise Gram

Sabine Lemire & Louise Gram har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Feministisk kreabog". Den er publiceret af Gads Børnebøger på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Feministisk kreabog" af Sabine Lemire & Louise Gram

Hos Bog & idé er "Feministisk kreabog" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gads Børnebøger, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Sabine Lemire & Louise Gram fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sabine Lemire & Louise Gram