Bog & idéSabine Nielsen

Bøger skrevet af Sabine Nielsen

Læs mere om Sabine Nielsen
1 produkter
1 produkter
Det fotografiske rum
Det fotografiske rumSabine Nielsen
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Det fotografiske rum

Mere om Sabine Nielsen

Der er kun én bog af Sabine Nielsen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Det fotografiske rum". Den er udgivet af Politisk Revy på dansk. "Det fotografiske rum" er desuden tilknyttet serien "Rævens sorte bibliotek".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sabine Nielsens "Det fotografiske rum"

Hos Bog & idé er "Det fotografiske rum" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Nielsens serie "Rævens sorte bibliotek". Det er Politisk Revy, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Nielsen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Sabine Nielsen