Bog & idéS¯adiq Hid¯ayat

Bøger skrevet af S¯adiq Hid¯ayat

1 produkter
1 produkter
Levende begravet
Levende begravetS¯adiq Hid¯ayat
199,95 DKK
Indbundet
(5)
Levende begravet

Mere om S¯adiq Hid¯ayat

Der er blot én bog af S¯adiq Hid¯ayat tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Levende begravet". Den er publiceret af Vandkunsten på dansk. "Levende begravet" er desuden tilknyttet serien "Store fortællere i lommeformat".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Levende begravet" af S¯adiq Hid¯ayat

Det er muligt at købe S¯adiq Hid¯ayats "Levende begravet" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i serien "Store fortællere i lommeformat". Det er Vandkunsten, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af S¯adiq Hid¯ayat skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
S¯adiq Hid¯ayat