Bog & idéSaer El-Jaichi

Bøger skrevet af Saer El-Jaichi

Læs mere om Saer El-Jaichi
2 produkter
2 produkter
Den politiske filosofis historie
Den politiske filosofis historieClaus Bryld
489,95 DKK
Hæftet
(1)
Den politiske filosofis historie
Arabisk filosofi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Arabisk filosofiSaer El-Jaichi
233,96 DKK
Hæftet
(1)
Arabisk filosofi

Mere om Saer El-Jaichi

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Saer El-Jaichi. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra El-Jaichi.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Arabisk filosofi" udgivet af Systime - "Et arabisk-islamisk rationalitetspotentiale?" udgivet af Gramma

Bøger skrevet af Saer El-Jaichi

Saer El-Jaichi har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan kun bestille El-Jaichis bøger som hæftet. Bøgerne af El-Jaichi er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Saer El-Jaichis "Arabisk filosofi"

Det er muligt at købe Saer El-Jaichis "Arabisk filosofi" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Saer El-Jaichi "Et arabisk-islamisk rationalitetspotentiale?"

Hos Bog & idé er "Et arabisk-islamisk rationalitetspotentiale?" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gramma, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Saer El-Jaichi