Bog & idéSafia Haleem

Bøger skrevet af Safia Haleem

Læs mere om Safia Haleem
1 produkter
1 produkter
Culture Smart Pakistan: The essential guide to customs & culture
Culture Smart Pakistan: The essential guide to customs & cultureSafia Haleem
99,95 DKK
HÆFTET
(0)
Culture Smart Pakistan: The essential guide to customs & culture

Mere om Safia Haleem

Der er blot én bog af Safia Haleem tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Culture Smart Pakistan: The essential guide to customs & culture". Det er Kuperard, der har publiceret den på engelsk. "Culture Smart Pakistan: The essential guide to customs & culture" er desuden udgivet i serien "Culture Smart".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Culture Smart Pakistan: The essential guide to customs & culture" af Safia Haleem

"Culture Smart Pakistan: The essential guide to customs & culture" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Haleems serie "Culture Smart". Det er Kuperard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Safia Haleem fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Safia Haleem