Bog & idéSahar Delijani

Bøger skrevet af Sahar Delijani

Læs mere om Sahar Delijani
1 produkter
1 produkter
Jacarandatræets børn
STREAM
Jacarandatræets børnSahar Delijani
149,95 DKK
Lydbog
(2)
Jacarandatræets børn

Mere om Sahar Delijani

Der findes en del bøger skrevet af Sahar Delijani tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Delijani.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jacarandatræets børn" udgivet af Turbulenz - "Jacarandatræets børn" udgivet af Forlaget Turbulenz - "Jacarandatræets børn" udgivet af Turbulenz

Mere om Sahar Delijanis bøger

Sahar Delijani har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Delijanis bøger fås i forskellige formater. Delijanis bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Sahar Delijanis "Jacarandatræets børn"

"Jacarandatræets børn" er tilgængelig som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Jacarandatræets børn" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbulenz.

"Jacarandatræets børn" af Sahar Delijani

Det er muligt at købe Sahar Delijanis "Jacarandatræets børn" som lydbog. Fordelen ved at have Sahar Delijanis "Jacarandatræets børn" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har fuldendt dit køb. Det er Forlaget Turbulenz, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sahar Delijani