Bog & idéSaher Shaker

Bøger skrevet af Saher Shaker

Læs mere om Saher Shaker
2 produkter
2 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
KOL
KOLCharlotte Fuglsang
349,95 DKK
Hæftet
(0)
KOL

Mere om Saher Shaker

Der findes forskellige bøger skrevet af Saher Shaker tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Shaker.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "KOL" udgivet af Gyldendal

Saher Shakers bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Saher Shaker hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Saher Shaker fås i flere formater. Shakers bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" af Saher Shaker

Det er muligt at købe Saher Shakers "Medicinsk Kompendium 19. udgave" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Saher Shaker "KOL"

"KOL" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Saher Shaker