Bog & idéSakyong Sakyong Mipham

Bøger skrevet af Sakyong Sakyong Mipham

Læs mere om Sakyong Sakyong Mipham
1 produkter
1 produkter
Slip sindet fri
Slip sindet friSakyong Mipham
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Slip sindet fri

Mere om Sakyong Sakyong Mipham

Her hos Bog & idé har du et stort udbud af bøger fra Sakyong Sakyong Mipham. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Sakyong Mipham.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Slip sindet fri med mindfulness" i serien "Klims lotusbøger" udgivet af Klim - "Løb og meditation for krop og sind" udgivet af Klim

Sakyong Sakyong Miphams bøger

Sakyong Sakyong Mipham har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Sakyong Sakyong Mipham kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Sakyong Mipham er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Klim.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Slip sindet fri med mindfulness" af Sakyong Sakyong Mipham

"Slip sindet fri med mindfulness" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Klims lotusbøger". Det er Klim, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Løb og meditation for krop og sind" af Sakyong Sakyong Mipham

"Løb og meditation for krop og sind" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Klim, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sakyong Sakyong Mipham