Bog & idéSalina Schjødt Larsen

Bøger skrevet af Salina Schjødt Larsen

Læs mere om Salina Schjødt Larsen
1 produkter
1 produkter
Den grønne drages blod
Den grønne drages blodSalina Schjødt Larsen
129,95 DKK
EBOG
(1)
Den grønne drages blod

Mere om Salina Schjødt Larsen

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Salina Schjødt Larsen. Bogen hedder "Den grønne drages blod". Det er Forlaget Elysion, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den grønne drages blod" af Salina Schjødt Larsen

Det er muligt at købe Salina Schjødt Larsens "Den grønne drages blod" som ebog. Med "Den grønne drages blod" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Forlaget Elysion, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Salina Schjødt Larsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Salina Schjødt Larsen