Bog & idéSally Anderson

Bøger skrevet af Sally Anderson

Læs mere om Sally Anderson
4 produkter
4 produkter
Klassiske og moderne antropologiske tænkere
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassiske og moderne antropologiske tænkereThomas Hylland Eriksen
390,96 DKK
Hæftet
(0)
Klassiske og moderne antropologiske tænkere
Ny pædagogisk opslagsbog
Ny pædagogisk opslagsbogChristian Sandbjerg Hansen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny pædagogisk opslagsbog
Pædagogisk antropologi - tilgange og begreber
Pædagogisk antropologi - tilgange og begreberNana Clemensen
369,95 DKK
Hæftet
(1)
Pædagogisk antropologi - tilgange og begreber
Viden om verden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Viden om verdenChristian Kordt Højbjerg
373,96 DKK
Indbundet
(0)
Viden om verden

Mere om Sally Anderson

Her hos Bog & idé finder du et bredt udbud af bøger af Sally Anderson. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Anderson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassiske og moderne antropologiske tænkere" udgivet af Gyldendal - "Pædagogisk antropologi - tilgange og begreber" i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Ny pædagogisk opslagsbog" udgivet af Gyldendal - "Lokale liv, fjerne forbindelser" udgivet af Hans Reitzel - "Viden om verden" udgivet af Gyldendal - "Pædagogisk antropologi" udgivet af HansReitzels - "I en klasse for sig" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal Uddannelse

Bøger af Sally Anderson

Sally Anderson har syv bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Sally Anderson kan købes i flere formater. Anderson har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Klassiske og moderne antropologiske tænkere" af Sally Anderson

Hos Bog & idé er "Klassiske og moderne antropologiske tænkere" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Sally Anderson "Pædagogisk antropologi - tilgange og begreber"

Hos Bog & idé er "Pædagogisk antropologi - tilgange og begreber" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Andersons serie "Pædagogik og samfund". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sally Anderson