Bog & idéSalma Ahmad

Bøger skrevet af Salma Ahmad

Læs mere om Salma Ahmad
3 produkter
3 produkter
Uden mor
Uden morSalma Ahmad
119,95 DKK
EBOG
(2)
Uden mor
Uden mor
BOEGERTILSTAERKPRIS
Uden morSalma Ahmad
127,46 DKK
Indbundet
(2)
Uden mor
Uden mor
STREAM
Uden morSalma Ahmad
119,95 DKK
Lydbog
(2)
Uden mor

Mere om Salma Ahmad

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Salma Ahmad. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Ahmad.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Uden mor" udgivet af Vild Maskine - "uden mor" udgivet af Vild Maskine - "Uden mor" udgivet af Vild Maskine

Mere om Salma Ahmads bøger

Salma Ahmad har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Ahmads bøger kommer i flere forskellige formater. Ahmads bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Vild Maskine.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Uden mor" af Salma Ahmad

"Uden mor" findes på den digitale boghylde som lydbog. Salma Ahmads "Uden mor" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Vild Maskine.

Salma Ahmad "uden mor"

"uden mor" er tilgængelig online som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "uden mor" på din enhed og begynde at læse. Det er Vild Maskine, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Salma Ahmad